Partnerski odnosi

4 znaka da vaš partner više nije zaljubljen u vas

Partner nije zaljubljen
Bruno
Objavio: Bruno

Kad se zaljubite, gledate tu osobu kao da je čitav svijet vaš. Ali kroz vrijeme i životne izazove, mnoge stvari više nisu kao u početku. Vrijeme će uvijek pokazati funkcionira li vaša veza dugoročno ili ne.

No, kako biste izbjegli svako ishitreno i nerazumno ponašanje iz bijesa, jer trenutno ne znate u kojem se stadiju trenutno nalazi vaša veza, prvo potražite ove znakove upozorenja i suočite se s problemima prije nego što bude prekasno.

1. Nagle promjene osobnosti

U vašoj vezi može doći trenutka kada vaš partner prihvaća određene stvari koje ne biste nikad očekivali. Ponekad te promjene pomažu njemu ili vašoj vezi. Ali ponekad te promjene mogu značiti da žele zadovoljiti potrebe nekog drugog.

Važno je komunicirati i razgovarati o tome zašto se te promjene događaju i zašto su odjednom krenuli u te nove stvari.

2. Više nije pažljiv/a

Jeste li primijetili da je vaš partner postao hladan, više vas ne dodiruje, ne drži za ruku, ne grli vas i ne želi nikakav fizički kontakt s vama? Osjećate li kao da više ne želi biti dio vašeg života? Tada je ovo možda znak da će vas uskoro napustiti. Ovaj problem treba riješiti odmah.

Komunicirajte o tome što ga čini sretnim, a što ne, što vas čini sretnim, a što ne, ovo je način za poboljšanje odnosa.

3. Ne želi komunicirati

Ako ste primijetili da je vaš partner prestao pričati o svojim svakodnevnim stvarima i odbija razgovarati o zajedničkim ciljevima, željama, to je znak da je vaša veza u kritičnom stanju. Razmislite zašto više nije voljan razgovarati.

Ako ne možete pronaći razlog, pokušajte ponovo razgovarati. Ako na svojoj strani pronađete krivnju, ispričajte se. Ispričavanje je dobar početak, ali nikada nećete saznati u čemu je stvarni problem ako vam ne kaže. Razmislite je li takva osoba zaista prava osoba za vas.

4. Više ne provodite vrijeme zajedno

U vašoj vezi može doći trenutka kada osjećate da vaš partner više ne provodi vrijeme s vama. Više vremena provodi s prijateljima, obitelji ili bilo kim drugim. Međutim, ako vas namjerno izbjegava i iznenada se počne družiti s ljudima koji nisu vi, morat ćete razgovarati s njim. Odgovor je možda teško čuti, ali barem ćete znati zašto.

Sve ove znakove treba uzeti s mirnoćom i izražavati svoje osjećaje, pokušati poslušati partnerove riječi, razumjeti situaciju i nadasve – komunicirati.

Autor

Bruno

Bruno