Partnerski odnosi

5 stvari koje pametna žena nikad ne zahtijeva od muškarca

Pametna žena
Bruno
Objavio: Bruno

Ponekad se žene ponašaju kao da im muškarci nešto „duguju” ili su u potpunosti ovisne o njima. Nijedna od ove dvije stvari nije dobra, niti za ženu niti za muškarca. Žene koje cijene same sebe to znaju i ne očekuju niti traže sljedeće stvari od muškarca.

1. Pretjerana briga o njoj

Žena koja sebe cijeni nikada neće očekivati ​​ili željeti da se muškarac brine samo za nju. Trebao bi se brinuti o njihovoj djeci ako ih imaju. S druge strane, ona je ta koja bi se trebala brinuti o svojim potrebama.

Često se dogodi da se žene nakon što su neko vrijeme bile u vezi počnu previše oslanjati na muškarca. I to u svemu, bilo da se tiče hrane, odjeće, zabave i života općenito. Nijedna ovisnost nije zdrava.

2. Odricanje od stvari koje voli

Pametne žene ne prisiljavaju muškarce da se mijenjaju. Ulaze u vezu s muškarcem jer im odgovara takav kakav jest. Žena koja sebe cijeni nikada neće pristati glumiti „majku“ i učiti ga što smije, a što ne smije raditi.

Žena uči moža

Pametne žene ne prisiljavaju muškarce da se mijenjaju i ne glumiju jim majke.

Ako on voli nogomet, neka ga igra ili gleda, a ona će uživati ​​u onome što voli za to vrijeme! Uz malo organizacije, oboje će imati dovoljno vremena za samostalne i zajedničke aktivnosti.

3. Odabir prijatelja

To se također odnosi na obitelj i činjenicu da žene često traže od muškaraca da prekinu kontakt s ljudima za koje smatraju da im nisu prikladni. Ako vam se ne sviđa njegov rođak, nemojte ga gledati. Ako vam se ne sviđa njegova mama, dogovorite se da budete zajedno samo na proslavama i drugim obiteljskim okupljanjima.

4. Uživanje u vašim interesima

To što sanjate noć salse ne znači da i on voli ovaj ples! Žena koja sebe cijeni nikada neće pokušavati natjerati muškarca na neku aktivnost koju ona voli jer zna da će on samo pretvarati da uživa – kome treba pretvaranje u životu?

Umjesto toga, pokušajte zajedno pronaći neku aktivnost koja se oboma sviđa, a vi i dalje možete ići na ples s vašim prijateljima.

5. Da se promijeni

Pametna žena zna da je u vezi s čovjekom koji će se promijeniti samo ako on to želi. I zbog toga je svako inzistiranje da se mijenja onako kako noj odgovara besmisleno. Ali to ne znači da ga ne možete nježno potaknuti da bude bolja osoba.

Autor

Bruno

Bruno